Samen duurzaam

Klanten waarderen Omrin Bedrijfsafval met een 8,1

Omrin Bedrijfsafval is dé afvalpartner voor ruim 9000 bedrijven in Noord-Nederland. Met Omrin als partner kun jij erop vertrouwen dat bedrijfsafval snel, correct en tegen een marktconforme prijs wordt opgehaald. Maar, dat is niet het enige. Met Omrin kies je voor de duurzaamste afvalverwerker van Nederland. Zo maken we, samen met jou, positieve impact.

.

Background Samen Duurzaam

Samen

Als ondernemer of manager wil je het afval dat jouw bedrijf of organisatie produceert gewoon goed gemanaged hebben. Dan zoek je een partner die dit geruisloos voor jou regelt. Die snapt welke oplossing past bij jouw vraag en bedrijfsvoering, nu en in de toekomst. Die partner vind je in Omrin Bedrijfsafval. Niet voor niets dat 9000 bedrijven graag met ons werken. Want, afval: dát regelen we bij Omrin samen.

Een maatwerkoplossing

Restafval, papier, folies, tuinafval, puin of chemisch afval. Fijn of grof. Zoveel bedrijven, zoveel afvalstromen en afvalstoffen. In Omrin Bedrijfsafval vind je een partner die snapt wat jij nodig hebt. Van agrarische sector tot detailhandel, van zorg tot horeca: wij hebben ervaring met 9000 bedrijven in verschillende sectoren. We kennen de wetten en de regels. Dit zie je terug in onze adviezen, afvaloplossingen en de contracten die we bieden. Nieuw bij ons? Dan maken we vooraf altijd een afspraak voor advies op maat.

Zakelijke Dienstverlening

"Wij werken graag met Omrin Bedrijfsafval! De oplossingen en dienstverlening die zij aandragen zijn écht maatwerk."

Borger Tegels en Sanitair
Surhuisterveen

Horeca

Geen omkijken naar jouw bedrijfsafval

Verandert er iets in je afvalsituatie: ga je uitbreiden of heb je een groot project onder handen en hierdoor tijdelijk meer afval? Wil je een container bijbestellen of een extra leging aanvragen? Bij Omrin heb je dit snel geregeld. Een kwestie van bellen, mailen of inloggen op onze Bedrijfsafvalapp en wij pakken het voor je op. Zonder lange wachtrijen of ingewikkelde formulieren. Zo zorgen wij – samen met jou – ervoor dat jij zo weinig mogelijk omkijken hebt naar jouw bedrijfsafval.

Al onze vrachtwagens rijden 100% op groengas uit afval

Omrin Bedrijfsafvalapp

Als Omrin-klant kun je gebruikmaken van onze bedrijfsafvalapp. Een kwestie van inloggen en het is geregeld. De app geeft je inzicht in alle inzameldata en alle administratie. En de dag voordat wij langskomen krijg je een melding om je container klaar te zetten. Container geleegd? Ook dan ontvang je meteen een melding. Een extra leging of containers bijbestellen? Ook dit heb je zo geregeld via de app.

Omrin Bedrijfsafval App

"De app werkt heel gemakkelijk: klik en klaar, vlug en handig. En daarna een correcte en vlotte afhandeling."

Willem van Berkum
Maatschap van Berkum Gaastmeer

Bouw Algemeen

Persoonlijke service

We zijn thuis in het Noorden. En dit merk je. Zo vinden we persoonlijk contact en een goede service belangrijk. Bij ons ben je geen nummer, maar een partner met wie wij graag samenwerken. Zo krijg je als Omrin-klant een accountmanager als vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk als je een vraag hebt of advies nodig hebt. En we zetten zoveel mogelijk dezelfde chauffeurs in op jouw route: zodat ze jou ook kennen. En als het nodig is, komen we bij je langs om te kijken hoe we het nog beter en slimmer voor je kunnen regelen.

"Goed vertrouwd bedrijf, daar kunnen wij van op aan. Nooit klachten en altijd dezelfde chauffeurs."

Veehouderij Elgersma
Makkum

.

Duurzaam

Zoek jij naar manieren om bij te dragen aan een duurzamere wereld? Wil jij groener en bewuster ondernemen? Dan is het een meerwaarde om samen te werken met een afvalpartner die actief meebouwt aan een circulaire economie. Bij Omrin zien we afval namelijk als een waardevolle grondstof. Daarom zijn we dag en nacht bezig om jouw afval een nieuw leven te geven. Dankzij onze aanpak én onze hightech installaties behoren we tot één van de duurzaamste afvalverwerkers van Nederland.

Een tweede leven voor jouw bedrijfsafval

Wanneer we jouw afval hebben opgehaald, begint het aan een reis door de wereld van Omrin. Zo gaat al het fijn restafval dat wij nog kunnen nascheiden, naar ons Ecopark. Hier zetten we slimme machines aan het werk om jouw afval – stap voor stap – na te scheiden. Plastics, drinkpakken, metalen, bouwstoffen en mineralen: we proberen afval zo goed mogelijk voor hergebruik geschikt te maken.

Detailhandel

‘Omrin Bedrijfsafval helpt ons om een steeds groener bedrijf te worden. Dankzij hun kennis en adviezen gaan wij duurzamer te werk.’

Z8 Baby- en Kinderkleding
Leeuwarden

Lucaskemper Omrin Johannes LR 3

Van afval naar duurzame energie

Niet al het restafval is geschikt om na te scheiden. Maar ook dit afval gooien wij niet zomaar weg. Hieruit halen we duurzame energie. Dit gebeurt in onze ReststoffenEnergieCentrale (REC) in Harlingen. Hier wekken we elk jaar genoeg elektriciteit uit afval op om 38.000 huishoudens (een stad zo groot als Leeuwarden) een jaar lang van stroom te voorzien. 

‘Een groot deel van het afval dat er bij ons uitgaat, komt dankzij Omrin weer goed terecht.’

Tjitte de Wolf
Directeur Parkhotel Tjaarda

Onze vrachtwagens rijden op afval

Het inzamelen en vervoeren van bedrijfsafval is een enorme logistieke operatie. Elke dag opnieuw. Dit doen we bij Omrin 100% fossielvrij. Wist je dat alle vrachtwagens van Omrin Bedrijfsafval op groengas rijden dat we zelf opwekken uit afval…? Duurzamer kan niet… Ook maken wij gebruik van slimme logistieke systemen. Zo zorgen we ervoor dat jouw afval op tijd wordt opgehaald, zonder een kilometer teveel te rijden.

"Ze zetten afvalverwerking positief op de kaart, de bewustwording van het belang voor het milieu en het totaalplaatje kloppen."

Ictineo ICT-services
Leeuwarden

Gezondheidszorg

Samen investeren in een duurzame samenleving

Omrin werkt samen met gemeenten, opleidingsinstellingen, startups, organisaties en bedrijven. En met elkaar doen we ons best om jouw afval zo goed en efficiënt mogelijk in te zamelen en te verwerken. Winst maken is hierbij geen doel op zich. Het geld dat wij verdienen, investeren we liever in onze mensen, installaties en bedrijfsvoering. Om zo de samenleving beter van dienst te zijn én de wereld een stukje duurzamer en mooier te maken. Dat is voor ons de enige winst die telt.

Laten we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

  • Eén aanspreekpunt
  • Duidelijke afspraken
  • Ervaring met meer dan 9000 klanten
Frank Helpt Je Met Het Kiezen Van Jouw Afvalplan